Light MartyrS

Light MartyrS
-Tersenyumlah-

kepada siapa saja nescaya anda akan mendapat cinta kasih mereka. Haluskan tutur kata anda nescaya mereka akan menyintaimu.
Dan rendahkan hati kepada mereka, nescaya mereka akan menghormati anda.

Tuesday, September 27, 2011

Pengertian-Warna.Corak warna biru pucat semacam bunga atau blues yang mendalam iris boleh menenangkan kebimbangan dan keasyikan yang mewakili keamanan, keterbukaan, dan ketenangan, gubahan bunga segar yang penuh dengan bunga biru menawarkan penawar penyejukan untuk kerisauan. Lihat koleksi produk kami dengan bunga biru. 

Berfikir merah jambu dan anda berfikir tangguh, tingkah laku yg sopan, dan kebahagiaan. Tanpa mengira bentuk bunga dari tunas, ketat kecil taman yang berwarna merah jambu meningkat kepada kelopak, halus terbuka caellia merah jambu berkembang penuh - bunga merah jambu menyampaikan belia, tidak bersalah, dan kegembiraan. Lihat koleksi produk kami dengan bunga merah jambu

Dengan asal-usulnya terikat untuk royalti dan majlis, bunga ungu mewakili maruah, kebanggaan dan kejayaan. Sama ada dikumpulkan sahaja dalam pelbagai jenis dan warnanya kaya berani atau bercampur dengan warna-warna lain untuk memberikan penjelasan mendalam dan Sebaliknya, pengaturan yang penuh dengan bunga ungu mewakili pencapaian dan kekaguman. Lihat koleksi produk kami dengan bunga ungu.

Ada tenaga yang tidak dapat dinafikan kepada warna merah - tenaga yang mempunyai kuasa untuk mengubah bunga sebaliknya sederhana ke dalam hakikat keinginan, kekuatan, dan cinta ghairah. Dengan kecantikan, keberanian dan haba sebagai perlambangan, tidak hairanlah bahawa sebuket yang penuh dengan bunga, kaya merah tidak tahu kekangan. Lihat koleksi produk kami dengan bunga-bunga merah. 

Sering dikaitkan dengan tidak bersalah, rendah hati, dan rasa hormat, bunga putih membangkitkan keindahan mudah. Sama ada mereka mengambil bentuk mereka sebagai kelopak, mewah sutera bunga wangi, kecil, loceng putih teratai lembah, atau drama yang tenang mawar dozen putih, susunan bunga segar yang dikuasai oleh bunga putih menyampaikan kesopanan dan keanggunan. Lihat koleksi produk dengan bunga putih kami. 

Ada alasan yang baik mengapa ia boleh merasa tetapi mustahil untuk mengelak daripada tersenyum apabila anda mengesan sebuket daffodils terang atau sebuah periuk yang penuh dengan matahari - lepek bunga cina - warna kuning membangkitkan perasaan kegembiraan dan lightheartedness. Juga adalah lambang persahabatan, sebuket yang penuh dengan bunga kuning menghantar mesej permulaan baru dan kebahagiaan. Lihat koleksi produk kami dengan bunga berwarna kuning. 

Ada apa-apa yang segan kira-kira warna oren-mesej yang jelas dan terang-terangan bangga. Melambangkan tenaga, semangat, dan kehangatan, susunan bunga dalam warna yang meriah ini menyampaikan keyakinan, kepuasan dan semangat untuk hidup.Lihat koleksi produk dengan bunga oren kami. 

Sinonim dengan sifat dan pelengkap sempurna kepada mana-mana mekar-warna hijau mewakili kesihatan, daya tahan, bernasib baik dan remaja. Sama ada digunakan untuk membuang bersama-sama campuran pelbagai bentuk dan corak warna atau sebagai sebuket nada-ke-nada tenang, bunga hijau menghantar mesej optimis dan pembaharuan. Lihat koleksi produk dengan bunga hijau kami. 

Walaupun ungu adalah warna diraja, dan merah jambu warna belia, lavender kewanitaan membesar. Mewakili perbaikan, tangguh, dan keanggunan, lavender memegang tempat yang hampir suci dalam alam semula jadi dengan bunga violet yang sering dianggap sebagai yang paling halus dan berharga. Suatu perkiraan yang penuh dengan bunga beradab ini menghantar mesej kecantikan feminin. Lihat koleksi produk kami dengan bunga lavender.

No comments:

Post a Comment

PhoTosHoot :

PhoTosHoot :

my Classmate: Dip in Product Design & Manufacturing

my Classmate:                  Dip in Product Design & Manufacturing

my lebly sis n cousin.

my lebly sis n cousin.

Prestidigitation

"the performance of magic"